01. 10. 2021. - Međunarodni dan starijih osoba

GALERIJA SLIKA
01. 10. 2021. - Međunarodni dan starijih osoba

Toplim porukama podrške i prijateljstva naši učenici susjedima iz Doma za starije i nemoćne osobe Dubrovnik poželjeli su sretan Međunarodni dan starijih osoba:

"...Ovim putem želim vam zahvaliti što ste stvorili ovaj svijet za nas, a mi vam zauzvrat obećavamo da ćemo ga čuvati za buduću djecu i slijediti vaše korake... TAMARA."

"...Najvažnija je stvar u životu pronaći način kako se što češće osjećati dobro. Ovim putem šaljem Tebi, i svima ostalima u Domu, puno zagrljaja... NIKA."

"...Još malo i oca će korona prestati i moći ćemo se vratiti normalnim životima, kada smo mogli voljenu osobu zagrliti bez straha...INES."

"...Ovo razdoblje me podsjetilo koliko je važno imati nekoga s kime možeš razgovarati. Stoga i ja želim razgovarati s vama. Ostanite pozitivni jer i ovo vrijeme će proći! KATARINA."

"...Želim da znate da smo vam svi mi velika podrška, da vas često spominjemo i mislimo na vas puno više nego vam pokazujemo. Važni ste nam...FILIP."

 

Također, naša ravnateljica, u ime Doma, donirala je Domu za starije i nemoćne osobe prijenosne kamere za računala kako bi lakše komunicirali sa svojim bližnjima.

GALERIJA SLIKA 01. 10. 2021. - Međunarodni dan starijih osoba

Kontaktirajte nas


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE