55. međužupanijsko stručno vijeće odgajatelja - Splitsko - dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko - neretvanske županije

GALERIJA SLIKA
55. međužupanijsko stručno vijeće odgajatelja - Splitsko - dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko - neretvanske županije

Naš Dom bio je domaćin 55. međužupanijskog stručnog vijeća odgajatelja u učeničkim domovima. Okupili su se odgajatelji učeničkih domova iz Zadra, Splita, Kaštel Štafilića, Pučišća i Bola na Braču, te Dubrovnika kako bi razmijenili iskustva kroz predavanja, radionicu i okrugli stol.

Skup je otvorila ravnateljica Sandra Merdžan koja je u svom pozdravnom govoru istaknula zadovoljstvo što se skup održava uživo, a ne online, kao i nadu da će odgajatelji i dalje svojim entuzijazmom i usredotočenošću na odgoj i obrazovanje promicati kvalitetu življenja i biti primjer učenicima. Ravnateljica je zahvalila voditeljici Međužupanijskog stručnog vijeća Splitsko - dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko - neretvanske županije Vlatki Vladilo na uručenom poklonu i izrazila nadu i u nove slične suradnje.

U sklopu programa predavanje "Skolioza srca" (primjer dobre prakse) održala je mr. sc. Josipa Glavaš, dr. med. spec. školske medicine.

Radionicu "Božićna kreativa" održala je naša odgajateljica Marina Bobić, a moderator okruglog stola bio je odgajatelj iz Muškog učeničkog doma Dubrovnik Marinko Bronzić.

Na kraju stručnog skupa, svi su sudionici za uspomenu na druženje u Dubrovniku na poklon dobili džem od ljute naranče iz našeg đardina koji su napravali članovi domske eko - sekcije.

GALERIJA SLIKA 55. međužupanijsko stručno vijeće odgajatelja - Splitsko - dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko - neretvanske županije

Kontaktirajte nas


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE