OBAVIJEST UČENICAMA, RODITELJIMA I OSTALIM SURADNICIMA DOMA UČENICA DUBROVNIK

GALERIJA SLIKA
OBAVIJEST UČENICAMA, RODITELJIMA I OSTALIM  SURADNICIMA DOMA UČENICA DUBROVNIK

Drage naše, dragi naši,

 

s obzirom na novonastalu situaciju, uvažavajući upute Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Stožera civilne zaštite Dubrovačko – neretvanske županije, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, rad u Domu odvija se nesmetano u smanjenom obujmu u okviru kojeg se obavljaju nužni, žurni i neodgodivi poslovi vezani za funkcioniranje Doma.

Sve naše učenice otišle su svojim kućama i pratit će nastavu na daljinu prema uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja te matične škole.

Odgajateljice, stručna suradnica, zdravstvena djelatnica i Uprava Doma tijekom ovog perioda dostupni su svim učenicama i roditeljima za sve informacije, te i kao podrška i pomoć.

Kontaktirajte nas telefonom, mobitelom, putem društvenih mreža ili putem elektroničke pošte:

sandra.merdzan@skole.hr;

ured@dom-ucenica-du.skole.hr

Čuvajte sebe, čuvajte svoje najdraže i poštujte sve upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, aktivno pratite i sudjelujte u nastavi na daljinu, čitajte.

Mislimo na sve vas, nedostajte nam i jedva čekamo da svi opet budemo zajedno i ostvarimo sve o čemu smo zajedno maštali i što smo planirali.

Sve će biti dobro!

Uprava Doma, Odgajateljsko vijeće i djelatnici Doma

GALERIJA SLIKA OBAVIJEST UČENICAMA, RODITELJIMA I OSTALIM SURADNICIMA DOMA UČENICA DUBROVNIK

Kontaktirajte nas


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE