POTPISAN UGOVOR O ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADE DOMA - 10.02.

GALERIJA SLIKA
POTPISAN UGOVOR O ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADE DOMA - 10.02.

Ravnateljica  Sandra Merdžan i predstavnik tvrtke Capitalis Miho Klečak potpisali su u palači Ranjina Ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade Doma.

Riječ je o investiciji vrijednoj 738 tisuća eura koja je sufinancirana sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Projekt sufinancira Fond s dva milijuna kuna, to jest oko 265 tisuća eura, dok ostatak financira Županija. Drago nam je da ćemo još jednim projektom energetske obnove riješiti i krovnu konstrukciju, i dizalicu topline, i stolariju. Dom će biti prilagođen modernom načinu štednje energije, poboljšati kvalitetu života i rada učenika i djelatnika u Domu’, istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Ravnateljica Sandra Merdžan izrazila je zadovoljstvo činjenicom da projekt obnove kreće u realizaciju i zahvalila Dubrovačko-neretvanskoj županiji na kontinuiranoj potpori.

‘Povijest naše zgrade seže u davno 18. st. kada je sagrađena, a dograđivana je i adaptirana još samo 1933., te nakon potresa 1979.g.

Stoga smo sigurni da će, po završetku ovih radova, zgrada našeg doma zasjati u novom ruhu i biti jedan primjer sklada tradicionalnog i modernog načina življenja, kao i ugodan prostor za boravak naših sadašnjih, ali i budućih učenika i djelatnika.

 Naravno, energetska obnova je za nas iznimno važna jer očekujemo da ćemo bilježiti značajne uštede energije, ali i smanjiti štetne emisije ugljičnog dioksida’, poručila je ravnateljica Merdžan.

Ugovoreni rok za završetak radova 14 mjeseci od dana sklapanja ugovora.

GALERIJA SLIKA POTPISAN UGOVOR O ENERGETSKOJ OBNOVI ZGRADE DOMA - 10.02.

Kontaktirajte nas


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE